VUOKRAVÄLITYS

Tästä se alkaa


Välittäjän kanssa voit keskustella kaikista asunnon vuokraamiseen liittyvistä asioista, kuten markkinatilanteesta, vuokratasosta, sopimusehdoista. Tämän jälkeen laaditaan toimeksianto yhdessä sovituilla vuokrausehdoilla. Välittäjä selvittää taloyhtiön tai kiinteistön tiedot, sekä tilaa vuokrauksen vaatimat asiakirjat. Asunto valokuvataan ja kuvat käsitellään markkinointia varten kuntoon. Kohteesta luodaan houkuttelevat myyntilauseet, jonka jälkeen huoneisto on valmis julkaistavaksi.

Huoneistot näytetään tilanteeseen sopivalla tavalla yleis- tai yksitysesittelyinä. Lähtökohtaisesti hakijoille varataan mahdollisuus tutustua kohteisiin esittelyssä, ja tilanteen vaatiessa voidaan ottaa hakemuksia vastaan ilman huoneistossa käyntiä. Välittäjä kartoittaa hakijoiden taustat ja tarkastaa luottotiedot. Välittäjä esittelee hakijat vuokranantajalle, joka tekee lopullisen vuokralaisvalinnan. Välittäjä laatii vuokrasopimukset liitteineen ja järjestää osapuolten välisen sopimuksen allekirjoituksen. Välittäjä varmistaa vakuuden toimituksen, sekä koti- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon. Kun asiat on hoidettu vuokralaisen kanssa yhdessä sovitulla tavalla, voidaan asunnon avaimet luovuttaa eteenpäin.

Asiakastapaamiset, arviokäynnit, esittelyt, tms. saadaan sovittua joustavasti. Aborent Vuokravälityksessä suositaan sähköistä allekirjoituspalvelua vahvalla pankkitunnistautumisella. Palvelun kautta asiakirjojen allekirjoittaminen voidaan hoitaa etänä nopeasti ja tietoturvallisesti. Tarpeen mukaan voidaan tavata neuvottelupöydän äärellä ja myös kirjeposti toimii edelleen hienosti.

Ota yhteyttä, niin hoidetaan asuntoasiat kuntoon!
Yrittäjä: Arttu Mettälä 0500789222 / aborent@aborent.fi

Välityspalkkio


Aborent vuokravälityspalvelun palkkio on 1,1 x kuukauden vuokra, sisältäen arvonlisäveron.
Palkkion lisäksi maksettavaksi tulee asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus tai lainhuutotodistus liitteineen).
Välityspalkkio ja asiakirjakulut on 100 % vähennyskelpoisia vuokratulojen verotuksessa.

Muut sijoittamisen tai asuntovuokrauksen erityispalveluiden veloitukset sovitaan tilannekohtaisesti suoraan asiakkaan kanssa.